Har Grorud 1. divisjons beste fans?

Tromme og leketrompet. Det kommer man langt med. Jeg har hørt at ikke alle liker tromme på fotballen, men det burde de. Grorud ble på søndag 15.11. fullstendig plukka fra hverandre av Raufoss. På Grorud stadion gikk bortelaget opp til 5–0 uten store problemer. Ikke engang å spille seg ut fra egen 16-meter klarte Grorud.

Men fansen fortsatte. Tromme, trompet og heiarop. Det er selvsagt ekstra viktig når det er et begrensa antall på tribunen i 2020. Og da Grorud reduserte til 1–5 tilsvarte jubelen det som ville vært 1–0. Trommingen fortsatte, og det kan jeg nesten garantere at aldri hadde skjedd på f.eks. Stabæk-match. Så fikk det heller være at det endte 1–6. (Og rett skal være rett, Grorud-keeperen burde tatt flere av målene, men redda også en straffe.)

Det derimot Grorud stadion får terningkast 1 på er speakertjenesten. I og med at den ikke fantes. Det er vanlig at noen forteller hvem som scora og hvem som byttes. Utseendet på stadion får også Strømmen stadion til å ligne Taj mahal.

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

En tanke om “Har Grorud 1. divisjons beste fans?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: