PIY Records trekker ikke musikken fra Spotify

Pressemelding: På kontoret til PIY Records hører vi ikke på podkaster. Det skal ha vært en podkastvert på Spotify som har sagt mye, både dumt og forkastelig. Visstnok satser Spotify også tungt på denne podkastverten. Hvis alle som legger ut musikk på Spotify skal stå til ansvar for alt som blir sagt og sunget av andre på Spotify, sitter man fint i det.

Påvirkningsmuligheten ligger hos publikum som må velge å høre på det som er godt, og det er nettopp der PIY Records kommer inn. Her er ska, death metal, pop punk og stoner rock, nok til i hvert fall to timers lytting… Et nytt album kommer dessuten i februar 2022. På Spotify. Og cirka 20 andre strømmetjenester — et par av dem har vi til og med hørt om.

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: