Statssekretær skjeller ut folket

Og vet du hva snittet på et driftsbudsjett på en fritidsklubb i Norge er? Det er altså 75 000 kroner til arrangementer og tiltak som kan fylle en fritidsklubb med innhold. Det treffer langt bedre den gemene hop av kulturlivet i Norge, enn det de store, tunge institusjonene med titalls millioner i omløp faktisk treffer. (Dagsnytt Atten)

Gemen betyr «i høy grad simpel ; tarvelig ; sjofel».

(Gemen har også foreldede betydninger som vanlig o.l., som gemensam på svensk)

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: