Meningsjournalistikk på høyt nivå

Direkte «stygge» var de ifølge lokalavisa, ishockeyspillerne som sparte ansiktshåret som en gimmick i 1998. Spillerne på Frisk skulle anlegge helskjegg til de var oppe på 15 poeng, og deretter ta skjegget og spille med bart i én kamp. Journalisten i lokalavisa var i en sjelden storform da han skulle rakke ned på utseendet.

Asker og Bærums Budstikke 10.12.1998

Utdrag fra teksten:

«Det som begynte som en morsom gimmick spillerne imellom, har foreløpig ikke endt opp i skilsmisser på hjemmebane. Men det må ha røynet hardt på for enkelte av Frisk-gutta denne uka.

[…] dermed har spillerne bare vært et gullkjede unna jobb i pornobransjen denne uka. […]

Selv måtte han stille opp på jobbintervju i sin lite kledelige hårvekst tirsdag. Det ga antakelig ikke verdens beste førsteinntrykk, men viser i hvert fall at denne jobbsøkeren har humor og ofrer seg for laget.»

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: