Forslag til ny Norge-trener

Norge stilte med et halvt lag av B-spillere i den avgjørende kvalifiseringskampen, og tapte, så NFF burde allerede være på utkikk etter ny landslagstrener. Let ikke lenger!

Gjert Ingebrigtsen

Idrettstrener med ekstremsuksess og har bodd i landet vårt alt fra nord til sør. I framtida kan det ikke utelukkes Norge får brødrepar på landslaget, f.eks. brødrene Kitolano, så da trenger vi en som kjenner dynamikken mellom familiemedlemmer.

Drillo, Nils Johan Semb og Per Mathias Høgmo

Alle var gnistrende Norge-trenere, men alderen tynger, så denne gangen må de dele likt på jobben. Per Ravn Omdal blir materialforvalter.

Stig Inge Bjørnebye og Jostein Flo

De hørte sammen på landslaget, så hva som skulle hindre dem i å utfolde et lignende vellykket samarbeid fra trenerbenken vet ikke jeg.

Morgan Andersen

Stille etter perioden i Lyn og… ting som skjedde der, men en som kunne få Jon Obi Mikel til Lyn må kunne finne gode spillere til Norges landslag også.

Joacim Jonsson

Kommer fra et bra fotballand (Sverige) og vet alt som er verdt å vite om fotball.

Eirik Horneland

Vinnermeritter og ledig på markedet.

Cristiano Ronaldo

Spillende trener er litt vanskelig når han ikke er norsk, men han kan spille på treningsøktene, i hvert fall, og der heve nivået.

Trygve Slagsvold Vedum

Handler det om Norge vil han ha et ord med i laget. Et wildcard i landslagstrenerdiskusjonen som lover å bare bruke spillere som bor «nær folk», slik at Sørloth og Haaland lokkes tilbake til Eliteserien! Vedum har ett år til å skape resultater før han tar over som norsk statsminister i 2021.

Brynjar Meling

Birger Meling er inne på landslaget og «Meling» kan være en idé å bygge laget rundt.

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: