Forslag til ny LSK-trener

Lillestrøm Sportsklubb tenker på mange ting for å løse sin sportslige misère. Nye kandidater til trenerstilling bør i hvert fall drøftes. Her er noen forslag, og husk, oppføringene gjelder også som forslag til ny Hamkam-trener!

Tom Nordlie

Trente jo nettopp Lillestrøm en kort periode i fjor, og VANT siste kvalikkamp mot Start! 4–3! Tenk, 4 mål med Tom Nordlie på trenerbenken. Det borger for et underholdende Lillestrøm i resten av 2020.

Joey Hardarson

Enda bedre, han trente Start som vant kvalikkampene mot Lillestrøm sammenlagt! Å vinne fotballkamper er like dagligdags for ham som å stå opp om morgenen!

Myggen

Etter fjorårets kvalikkamper bør Lillestrøm være glad for hvem enn de kan kuppe fra Start. Myggen kan holde Lillestrøm i 1. divisjon, fram til Start rykker ned og lagene møtes i 1. divisjon neste år — da forstår man at han vil tilbake til Sørlandet hvor lojaliteten ligger!

Arne Scheie

Er fra kommunen og kan ekstremt mye om fotball! EKSTREMT mye, jeg sverger! Har også mye ledig tid!

Ivar Hoff

Nå snakker vi klubblegende! At Hoff kan alt som er verdt å vite om fotball, blir en bagatell i forhold til Hoffs mestring av motivasjonsteknikker og moderne ledelse!

En kanarifugl

Passer til klubbens identitet. Kan gjøre mindre skade enn enkelte som er i klubben per i dag!

Ståle Solbakken

Kvartfinale i Europaligaen med FC København? Hva er vel det mot å steppe inn for å redde klubben han engang spilte for?

Geir Frigård

Herregud, så mange som har spilt på Lillestrøm! Geir Frigård har ledet Hamkam til store ting denne sesongen, ser man kun på de 85 første minuttene av kampene! Lillestrøm kan eventuelt bruke Tom Nordlie som assistenttrener som erstatter Frigård fra det 85. minutt og utover, slik at de slipper å tape kamper på slutten!

Broren til Romanus Orjinta

Lillestrøm trodde de kjøpte Romanus Orjinta for noen år siden, for så å endre mening til at det var broren som dukket opp! Romanus Orjinta er dermed fortsatt helt uprøvd i LSK, men han er dessverre død. Dermed er det broren som nok en gang må stille opp!

Emile Baron

Denne spilleren er vi helt sikre på at har vært i Lillestrøm, og da må han være en enda mer solid trenerkandidat.

Aksel Lund Svindal og Johann Olav Koss

Lokale gutter! Som sidestilte trenere bringer de inn en vinnererfaring og vinnervilje som Lillestrøm aldri før har opplevd (og det er ikke tull)!

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: