Boklansering og mer til

Denne uka blir boka Norske album. Volum 2 sluppet som e-bok av PIY Records. Dette er en historikk om de norske bandene Brutal Kuk, Trashcan Darlings og Knoklene, og et album fra hver av dem. Henholdsvis En røyk og en ronk av Brutal Kuk (2003),Episode 1: The Lipstick Menace av Trashcan Darlings (2002) og Rekk dem ut av Knoklene (2012).

Men det er ikke det eneste som blir lansert.

  • Brutal Kuk slapp sitt nye album for bare en uke siden, og spiller på Blå i Oslo 28. april.
  • Et lite utdrag av intervjuet med Brutal blir også lagt ut på Youtube.
  • Intervjuene med Trashcan Darlings ble såpass lange at 4500 ord gis ut ved siden av som ekstramateriale.
  • Sist, men desidert ikke minst, slippes det ei reggaelåt på alle strømmetjenester denne helga. The Don Drapers har gjort den sammen med Lamek fra Knoklene – ei låt han skreiv i Terroristene, bandet han hadde før Knoklene, men som aldri er innspilt – før nå.

Dette slippes litt og litt, med beskjed om hva som kommer når. Her er forresten skivene:

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: