Kapitler om antisemittisme i Norge er sluppet

Var lynkjapt innom trykkeriet og hentet ny rapport/bok som jeg hadde lyst til å trykke noen eksemplarer av. Kapitler om antisemittisme i Norge er navnet og jeg håper det blir en banger innenfor akkurat dette akademiske feltet. Ta gjerne kontakt for et eksemplar!Det er også mer på gang på akkurat denne fronten, som jeg kommer tilbake til, som imidlertid ikke må forveksles med den neste boka jeg sender til trykkeriet på mandag, som handler om noe helt annet og som jeg også kommer tilbake til.

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: