Hvorfor identifikasjon på match?

Hvorfor må man opprette bruker hos NFF for å kjøpe billett til Norge — New Zealand?

Hvilken glede skulle jeg ha av å registrere meg for å «access their services»? Når den såkalte servicen ikke er til noen glede for meg som kunde, men heller skaper irritasjon over å måtte opprette bruker #199 (eller noe der omkring) for å få tilgang et eller annet på internett?

Hvilken nytte har NFF av å identifisere enhver person som kommer på matchen? Dette hører vel kun hjemme i land med kjempeproblemer med tribunebråk.

Hvorfor kan man kjøpe togbilletter uten en bruker, men ikke fotballbilletter? Og kjøpe varer fra nettbutikker uten bruker, men ikke fotballbilletter?

Og hvis man absolutt må ha en bruker, hvorfor kan ikke NFF bruke Billettservice/Ticketmaster som normale mennesker pleier å greie seg med i massevis? (konserter o.l.)

Enda verre er det med billetter til sommerens EM. Jeg forstår at UEFA på et internasjonalt arrangement med tilreisende, ønsker å ha kontroll på hvem som kommer, så det å registrere seg med personalia er én ting, men billetten mottas via app.

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: