Jeg har også vært i Sandvika

Hvorfor skriver ikke avisa om at jeg er sett i byen?

Asker og Bærums Budstikke 1. september 1941

Trikset er kanskje å aldri dra til Sandvika, slik at det blir ekstra overraskende når jeg drar dit. Slik som her:

Her skriver lokalavisa som en som bodde i Bærum uten å noengang ha vært i Sandvika. Det vil si, han var på et juleselskap i Sandvika i 1893. Og saken ble skrevet i 1955, da han endelig bestemte seg for å ta en tur.

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: