5 thrash-demoer som trenger reutgivelse

På 1980-tallet kom det mye thrash metal, og det var ikke så lett å gi ut musikk som i dag, så det kom mye musikk som aldri fikk bli gitt ut på en ordentlig måte. Det ble bare med noen kassetter spilt inn hjemme, og et cover tegna med penn.

I nyere tid har ei rekke plateselskap sørga for reutgivelser av ting som bare kom på kassett og var særdeles obskure. For eksempel er Toxik sin første demo nå å finne på Platekompaniet.no. Ved en reutgivelse er det to muligheter, enten å la en enkelutgivelse gjenoppstå, eller å samle ulike småutgivelser. Velger man sistnevnte løsning risikerer man ei spilletid på over en time, så det er ikke helt optimalt.

Hva skal disse plateselskapene velge neste gang? Jo, de skal velge mellom disse; to fra Nederland, Jagannath og Silenxce, og amerikanerne Treachery, Insaneacide, Desacrator (ga seinere ut album under navnet Thought Industry) og Vision Purple.

Se også Youtube-spilleliste: https://www.youtube.com/playlist?list=PLcySK2yh9IOagjsydkb-_XVhtX-mpho8y

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: