Noen ganger flår Vy

Vy har oppgradert flere tilbud på en god måte i tida rundt at de også tok nettopp dette navnet. Ta Gjøvikbanen, for eksempel. Vekk er knirkete vogner med en stilleavdeling som var stille mildt sagt kun på papiret.

Problemet er når det ikke går tog, og buss for tog ikke bare tar lengre tid og er mange ganger mer ukomfortabelt — men også er mer enn 50 % dyrere. 466 kroner for bft-billett fra Lillehammer vs 289 kroner for togbillett til Lillehammer. Flåing!

Vy har trådløst nett om bord på busser og tog. Men nettet heter Vy-WIFI, ikke Vy-fi! Utilgiiiivelig!

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: