Utsette for å utrede

3. mars: Bærum kommunestyre vedtar å utsette sak om bygging av ny Nadderud stadion. Stabæk Fotball er i harnisk, kommunestyredebatten «vekket mange følelser» og «ligner på en parodi». Spesielt ille er det at politikerne vil utrede enda mer, herunder alternativ som tidligere er forlatt.

10. mars: Årsmøtet i Stabæk Fotball diskuterer om VM i Qatar bør boikottes. Styret foreslår et vedtak som blir det endelige, og som lyder: «Stabæk Fotball […] vil [..] arbeide aktivt inn mot NFF, relevante organisasjoner som LO, Amnesty o.l., andre Eliteserieklubber og NTF for å fremskaffe ytterligere informasjon om forholdene i Qatar»

¯\_(ツ)_/¯

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: