Og så var det portrettfotografene

I min lokalavis så jeg en artikkel om portrettfotografer. Tydeligvis et relativt nystartet firma, for instagrammen har bare fem bilder akkurat nå. Firmaet skal slippe å få sitt navn nevnt, men beskriver seg selv slik:

Proft foto skal særlig hjelpe mange i disse arbeidsløshets-tider. Men er det så lurt å betale for profesjonelle cv-foto, og så blir resultatet et bilde med såpass mye mannlig utringing?


Casual Friday?

Tankene går til min andre lokalavis, som oppfordrer til å sende inn bursdagsbilder.

Jeg har alltid tenkt at dette ikke ser ut som hvilken som helst bursdag. En fin dag for de involverte, ja, men ikke det du vanligvis ser blant nødrim og hilsener.

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: