OL for gamlinger?

Dagbladet viser nok en gang stor innsikt idet de, ja hele to journalister, sakser friskt fra en svensk avis om idrettsutøvere som skulle vært dopingutestengt under OL, men som «får sjansen» likevel nå som OL utsettes til 2021.

Noen av dem har vært utestengt i hele 8 år, og det er her de interessante innsiktene melder seg. Dagbladet spår nemlig OL-sjanse for personer som disse:

Hvor høy blir gjennomsnittsalderen med disse på plass, mon tro…?

Det kan for øvrig bemerkes at alderen er feil. Anna Pyatykh fylte 39 år dagen før Dagbladet-artikkelen gikk på lufta. En annen, men ikke mindre viktig ting er at Pyatykh sist gang hoppet tresteg i 2013. Så, i 2016, ble gamle dopingprøver retestet og hun ble dømt til sletting av alle resultatene siden 2007, pluss en fireårig utestengelse til 2020 på toppen, selv om hun hadde lagt opp.

Blir det likevel noen 37 år gamle høydehoppere, mon tro?

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: