Norske album. Volum 2

PIY Records kan endelig slippe boka Norske album. Volum 2.

Forrige volum kom tilbake i 2020. Den gang var bokcoveret basert på en konsertplakat fra et band, og det er det i høyeste grad også denne gangen, fra Brutal Kuk. De er med i boka med sin EP En røyk og en ronk, mens Trashcan Darlings får sin Episode 1: The Lipstick Menace gått gjennom. Etter disse to punkbandene kommer det norsk reggae med Knoklene og Rekk dem ut.

Boka består i hovedsak av intervjuer med 9 av bandmedlemmene, antakelig omlag 8 timer — det er ikke som på tv, hvor de tar 20 timers opptak for 20 minutter film. Her er alt relevant! Intervjuene er med andre ord skrevet ut i sin helhet, med diverse kommentarer og snacks.

Under kan du laste ned boka i PDF. Håper nettopp du leser. Ganske mye av bilder, samt alle Youtube-thumbnails og Spotify-innbygginger kan klikkes på — og du kommer rett til videoen eller sangen. Håper også de fleste med dette kan oppdage noe nytt — eventuelt gjenoppdage noe gammelt.

Ekstramateriale blir også gitt ut, både basert på ting som kom med og som ikke kom med i boka. Det blir lagt ut her etter hvert. Først kan du nyte selve boka!

Brutal Kuk spiller dessuten i Oslo 28. april.

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: