Old School Thrash Metal 2 er klar

Ja, last ned! Old School Thrash Metal 2 er klar, en ebok som tar for seg 112 gode thrash metal-album fra 1984 til 1990. Ettersom 40 album ble omtalt i Old School Thrash Metal, danner de to ebøkene til sammen en hyllest til 150 album.

Den vanlige thrash-entusiast vil ha et umåtelig stort utbytte av å slå opp på et tilfeldig sted i boka, merke seg navnet på albumet og begynne å lytte til dette. La musikken snakke for seg! Det andre som kan nytes av hvem som helst, er coverne. Der er det mye bra. (Og noe ikke bra, som man kan le av.)

For som du ser under: etter nesten 300 sider med album-moro følger kåringer og litt annen snacks. Du trenger innen annen guide til thrash metal enn dette. Helt til en engelsk utgave kommer, en eller annen gang.

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: