Ny skive av The Elite Fours!

Norges pop punk-favoritter The Elite Fours slipper endelig sin første fullengder. Det er steintight pop punk med bare pokemon-tekster. Denne skiva er det som unlockes etter at du har fanget alle badger og pokemon (muligens inkludert Missingno).

Fra første riff er musikken så The Riverdales som det kan få blitt, og slik skal det være, bortsett fra riffene som er inspirert av The Queers, og vokalen mest av The Lillingtons.

Men den som ønsker innslag av narcocorridos,barne-tv-jingle, hardcore punk, tysk thrash metal-pastisj og 11 sekunder med ska-punk, skal ikke gå skuffa vekk etter å ha hørt skiva. Faktisk får de akkurat det de vil ha, ikke litt av det, men alt sammen! De 13 sporene ender selvfølgelig med at bandet ragequitter musikkbransjen.

Les mer om skiva på PIY Records’ side.

The Hope Solos slipper samtidig Bare Bea EP. En slags hyllest til filmen Bare Bea.

Les mer om EPen på PIY Records’ side.

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: