Test av noen produktnyheter

Rundt 1. mars eller lignende kom ei rekke nye produkter i dagligvarebutikkene. Mange vil forsvinne fort igjen, så internettbefolkningen bør utføre tester slik at det finnes spor av produktenes eksistens.

REIGN BCAA DRINK 500ml Razzle Berry | Tommi Nutrition - Kosttilskudd til  alle

Energidrikker. Vel begynner det å bli mange av dem. Men dette merket er the bomb. Har aldri smakt noe som ligner så mye på den sårt savnede Urge Intense lilla som fantes fram til cirka 2008. Terningkast: 6

Nå kan du nyte lakris-is i en helt ny... - Ronnys.no - Spill, Leker &  Godteri | Facebook

Dette er en meget merkelig idé. Men godteriet smaker faktisk lakris-is. Ikke lakris, men lakris-is som stort sett har vært å få kjøpt av isbilen. Plusspoeng for kreavititet, minus for overprising. Terningkast: 5

Stor test av snacksnyheter - vinneren er overrasket

Den mest trashy snakksen — med sjokolade i tillegg. En ide som høres helt insane ut. Helt til man smaker det. Og ideen er brukt før. For dette er nemlig Smash. Bare mindre og mer larveformet. Ubrukelig produkt. Koster 50 kroner på bensinstasjonen. Terningkast: 2

Digitalarkivets folketelling-slipp. Ble nesten analogt til koronavaksinene: Skulle komme en bestemt dato, og så pipler det i stedet inn en dose her og en dose der, mange måneder seinere. Riktignok har folketellingen ingen kjente bivirkninger for indre organer. Men man kan bli sliten i hender og øyne av å bla seg gjennom. Terningkast: 1

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: