Reklamene på Spotify

Noen ting man opplever må bare skrives ned for the record. En av disse er reklamen jeg fikk på Spotify, for… et parkeringsselskap. «Finn nærmest parkering» med Apcoa, står det. Finnes det en person som mener for ramme alvor at jeg skal sitte hjemme og søke opp parkeringshus, og så dra til det nærmeste og parkere der? Bare fordi det er fett? Jeg konstaterer at jeg ikke kunne brydd meg mindre om hvem som tar betalt for parkeringen på de stedene jeg skal (fordi stedene er kule, ikke parkeringsplassene) og håper noen kan tolke meningen med denne reklamen for meg.

Apropos Fornebu (hvor Snarøyveien er, for de ikke-lokalkjente) terroriserer Equinor meg med en åsgårdsrei av spotifyreklamer for podcasten sin. Alltid den samme, så jeg har fått god tid til å tenke over den. Der sitter Marius Holm (i Zero) og snakker om klimakrisen som «akutt, bare at den kommer gradvis». Det norske språk, jeg gråter for deg.

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

2 kommentarer om “Reklamene på Spotify

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: