Nevnte jeg boka om thrashmetall?

Old School Thrash Metal

…er eboka som lar deg oppdage fantastiske band fra perioden 1983 til 1990. Ja, det er faktisk sant at ikke alt var dårlig med 1980-tallet! Man fikk jo thrash metal, skapt mer eller mindre av tenåringer. Året da Destruction slapp Infernal Overkill fylte de tre i bandet 20, 19 og 19.

Hvordan var innholdet i tekstene skrevet av den slags personer? Hadde de forskjellige bandene elementer av speed, death eller power metal, eller kanskje hardcore? Bør de ertes i dag for musikalske valg som ble gjort den gangen? Eller bør de tilbes? Få svar på alt sammen fra en person uten ekspertkunnskap.

Her er et par utklipp fra boka

Det er albumene som has fokus på og de er greit og informativt presentert med det som nesten må sies å være høydepunktene i boka, nemlig coverne:

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: