The roaring twenties

Blir dette 20-tallet like roaring som det forrige?

2020-tallet har akkurat begynt, og hva er da mer naturlig enn å tenke på 1920-tallet? Noen kan mene man burde tenke på andre tall, andre tiår. Det støttes. Som historiker er det noe jeg gjør i hvert fall daglig, og selv om perioden mellom 1880-årene og 1950-årene er skikkelig artig, må vi også si: alt til sin tid. Musikkhistorie er for eksempel mye bedre å lese og skrive om for 1970-tallet, 80-tallet og 90-tallets del.

Men skulle jeg ikke snakke om 2020-tallet, da? Kanskje litt, men tanken er heller at denne bloggen i seg selv vil gjøre 2020-tallet til nettopp roaring.

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: