Tons of Rock har ett band jeg ønsker å se

Det er Backstreet Girls. Og det trenger man ikke et festivalpass for…

Tons of Rock bruker mange penger, og sikkert på riktig måte ut ifra sin målgruppe, så det er bare å registrere at Norge har en vassen metal-smak. Sweden Rock 2022 er også vassen med få unntak. Nå er det på ingen måte noe nytt at kontinentet har bedre festivaler, men det er nok ikke penger det står på. Rett og slett mer på hvilke sjangre som slår an. Og nærmere bestemt at thrash slår an der, og ikke her (?).

En festival jeg egentlig skulle på i 2020, Alcatraz i Kortrijk, skal visstnok arrangeres i 2021 og byr på egne belgiske helter i Channel Zero og Cyclone, Suicidal Angels fra Hellas, Artillery, Destruction, Kreator, og kulest av alt Vio-lence!

Brutal Assault i Josefov, Tsjekkia er en kvalitetsfestival som blant annet byr på Havok, Toxic Holocaust, Razor, Sacred Reich, M.O.D., Municipal Wate, Exhorder og Vio-lence her også. Men det er ikke før i 2022.

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: