Bjørn Maars Johnsen er ikke glemt

Bjørn Maars Johnsen spiller fotball i Sør-Korea og får ikke oppmerksomhet i norsk presse. (Det er ikke mye vi har hørt om Tarik Elyounoussi etter at han dro til Shonan Bellmare i Japan heller.) Han har blitt glemt.

Men Bjørn er i hvert fall foreviget i ei raplåt, «Heite Film» av Film.

  • Jeg er så rapper at jeg battler min egen sønn uten gun bars
  • Det holder å være dominerende i rommet sånn som Bjørn Maars
  • Johnsen, vill stil som Lars Monsen, som Charles Bronson … osv

Som man ser handler barsa egentlig helt generelt om taktikker for å vinne rapbattles, ha best presence. Stå som et tårn i rommet, og samtidig være litt uberegnelig, villmarksaktig. Så kan man droppe meningsløse tough guy-takter når det ikke er grunnlag for å komme med det.

Publisert av Morten Haave

Jeg er historiker og interessert i mye. Etter masterstudiet (UiO, 2012) begynte jeg med redaksjonsarbeid, hvor det var jeg faktisk lærte hvordan man former en artikkel. Nå går det også i essays, bokanmeldelser, journalistiske tekster, leksikalske oppføringer, korttekster, argumenterende tekster – og musikk. Jeg skriver gjerne oppdragshistorie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: